DESCĂRCAȚI WOODLAB

Încercați gratuit întreaga funcționalitate a programului Woodlab timp de 14 zile!

După completarea formularului, se va trimite un e-mail cu linkuri către fișierele de instalare și instrucțiunile de instalare a programului.
Dacă aveți întrebări în timpul testării software-ului Woods – vă rugăm să contactați departamentul nostru de service. Experții noștri vor fi bucuroși să vă răspundă la întrebări și să vă prezinte funcționalitatea sistemului Woods.
    Mașina dvs. CNC

    Administratorul datelor mele este TMSYS Group, reprezentat de compania TMSys ROM SRL Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara. Furnizarea datelor mele este voluntară. Temeiul prelucrării datelor este consimțământul meu. Destinatarii datelor sunt entitățile care aparțin Grupului TM SYS și entitățile care prelucrează în numele administratorului. Am dreptul de a-mi retrage consimțământul în orice moment. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului meu, iar după o astfel de revocare, pentru perioada de prescripție a creanțelor la care administratorul are dreptul și în legătură cu administratorul. Am dreptul de a solicita administratorului accesul la datele mele cu caracter personal, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării acestora, dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. În cazul în care am întrebări cu privire la prelucrarea datelor mele personale, am dreptul de a contacta responsabilul cu protecția datelor la adresa Strada Cluj Nr7 300576 Timisoara sau la adresa de e-mail: IODO@tmsys.com.ro
    Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate – AICI.