Hashtag-uri în elementele de foraj „HWdrill”


După cum probabil că majoritatea dintre dumneavoastră știți, atunci când creăm accesorii avem posibilitatea de a defini găurile pe care un anumit element ar trebui să le genereze într-o piesă de mobilier. Cu toate acestea, nu toată lumea știe că, atunci când creăm un astfel de exercițiu, îi putem da un așa-numit hashtag. Ce face acest hashtag (#)? Acesta vă permite să adăugați la gaura de găurire informații suplimentare despre elementul de mobilier pe care trebuie să îl găurească.

Să luăm în considerare o situație în care burghiul atașat la un accesoriu arată ca în imaginea de mai jos. În plus, acest accesoriu este atașat la partea laterală a dulapului. Puteți vedea că, fără nici un hashtag, se forează în toate părțile pe care le suprapune.

Utilizând hashtag-ul potrivit, puteți obține soluții diferite. Adică, prin adăugarea :

#1 – Gaura va fi generată numai în elementul la care este atașat accesoriul.

#2 – Gaura va fi generată în toate articolele, cu excepția articolului la care este atașat accesoriul.

#3 – Gaura va fi limitată la un singur dulap

De asemenea, puteți utiliza o combinație de două hashtag-uri, de ex.

 

#2#3 – Gaura va fi apoi generată în toate elementele, cu excepția elementului la care este atașat accesoriul, dar numai în cadrul unui singur dulap.

 

#OKENOT

Prin crearea unei decupaje în elementul de dulap, care nu este generată de accesoriu, ci de căderea blocului H. Acest decupaj va crea margini suplimentare care vor fi înfășurate, ca în imaginea de mai jos. Puteți evita această operațiune adăugând #OKENOT la decupaj.

La intrarea în meniul de împachetare, decupajul #OKENOT se va dezactiva pentru o clipă și nu va mai crea margini suplimentare, astfel încât să putem împacheta mai ușor un anumit format.

Alte produse de interes