Obțineți instruire gratuită de 2 zile în utilizarea WOODLAB CAD/CAM


 

Proiectați și fabricați mobilier?  Aveți nevoie de un instrument care să automatizeze și să accelereze procesul de lucru?  Avem soluția perfectă pentru tine. Am pregătit o promoție unică!  Abia acum, când cumperi WOODLAB CAD/CAM, primești  gratuit  un training software de 2 zile!

 

De ce WOODLAB CAD/CAM?

WOODLAB CAD/CAM este un software profesional care automatizează procesul de proiectare și producție a mobilierului.  Vă permite să proiectați orice mebel în 3D și să creați vizualizări fotorealiste.  Programul este modular, astfel încât acesta poate fi adaptat nevoilor individuale ale fiecărui client. Dezvoltarea și experiența continuă ne permit să integrăm pe deplin cu mașini CNC cu 3-4-5 axe.

 

Avantajele WOODLAB CAD/CAM

Odată cu achiziționarea WOODLAB CAD / CAM veți obține o licență permanenta.  Software-ul permite construirea eficientă a orarelor și planurilor de producție,  precum și tăierea colectivă a tuturor corpurilor de mobilier utilizat în proiect.  În plus, datorită funcției de automatizare, programul vă permite să generați coduri pentru mașini CNC și evaluarea întregului proiect sau a mobilierului individual.  Toate aceste caracteristici fac din WOODLAB o soluție care îmbunătățește eficiența muncii de zi cu zi și garantează economii de timp și costuri.

 

Promoția durează până la data de 30.04.2023!

Pentru o mai bună calitate a muncii cu WOODLAB CAD/CAM!