Ce este Woodlab CAD/CAM?


Început

Fiecare proprietar al plantei sale se gândește la un moment dat la dezvoltare și în ce mod ar trebui să se dezvolte planta. Cel mai adesea este o investiție în parc de mașini propriu.

Cel mai adesea este un panou / ferăstrău de dimensionare și o mașină de găurit CNC / centru de grinzi pentru găurirea unei forme sau pur și simplu achiziționarea unei mașini de cuibărit. În acest caz, cel mai des căutat este un program care ar fi capabil să automatizeze procesul de proiectare și producție. Fiecare proprietar care cheltuiește o sumă mare de bani pe o mașină are un program cu o astfel de mașină care se adaugă suplimentar la pachetul cu mașina. Din păcate, astfel de programe nu sunt complet automatizate în ceea ce privește producția și designul. Cel mai adesea, după un timp, proprietarul uzinei constată că procesul său de proiectare și producție nu este atât de automatizat și îmbunătățit cum s-a presupus inițial și începe să caute un program adecvat pentru a îmbunătăți funcționarea fabricii sale.

În acest moment, este posibil să întâlniți programul Woodlab, un program de proiectare și producție care, datorită simplității și funcționalității sale bogate, vă permite să vă simplificați și să vă accelerați munca în fiecare etapă.

 

De ce Woodlab?

De ce programul Woodlab? Aceasta este una dintre cele mai frecvente întrebări ale persoanelor care au cumpărat programul cu mașina și se întreabă dacă ar trebui să cumpere un program pentru a optimiza funcționarea instalației. Cele mai comune programe pe care proprietarul mașinii le primește împreună cu mașina sunt programele necesare pentru ca mașina să funcționeze. Din păcate, acestea nu sunt programe care vă vor permite să creați elemente parametric, să le salvați în propria bibliotecă sau să vă creați propriile prototipuri. Desigur, un astfel de program nu înseamnă că munca este imposibilă în prezent, dar impune anumite restricții companiei.

În acest moment, există un program dedicat automatizării procesului de proiectare și producție. Programul Woodlab este un astfel de program. Datorită acesteia, putem crea nu numai modele de cufere, ci și o serie de alte opțiuni, cum ar fi:

  • Dulapuri glisante
  • Mobila de birou
  • Mobilier alimentar
  • Mobilier la mansardă
  • Mobilier pentru copii
  • Mobilier de formă neregulată
  • Mobilier pentru autocaravane sau iahturi
  • Recepție
  • Insule în galerii

Birou personalizat proiectat și fabricat cu Woodlab

Dulap pentru industria alimentară proiectat și fabricat cu Woodlab

Și asta nu este tot, deoarece mobila în sine nu este necesară în timpul producției. Din ce în ce mai des întâlnim companii care au nevoie să creeze documentație tehnică sau instrucțiuni de asamblare. Desigur, chiar și în acest sens, programul Woodlab ne oferă posibilitățile descrise în propoziția de mai sus. Programul Woodlab oferă și posibilitatea de a proiecta fronturi de mobilier. Mai mult, oferă posibilitatea înlocuirii fronturilor pentru bucătării întregi sau producții specifice, la nivel global. Același lucru este valabil și pentru materiale sau accesorii.

 

Nu este totul!

Cel mai mare avantaj al Woodlab este însă posibilitatea de a combina programul cu o mașină CNC. În prezent, tot mai multe companii cumpără o mașină cu un program gata făcut pe care producătorul îl adaugă la cumpărare. Din păcate, un astfel de program nu permite crearea problemelor descrise mai sus. În plus, fișierele nu sunt generate automat. În programul Woodlab, fiecare dulap / bucătărie / birou / front poate fi transferat în programul nostru CAM, iar programul va genera fișiere gata făcute pentru o mașină CNC. Datorită acestui fapt, a sta la mașină și a tasta totul manual încetează să mai existe. Pe termen lung, programul poate accelera timpul de lucru cu aproximativ 40%. Ceea ce ne oferă posibilități uriașe de producție în fiecare an.

 

MERITA VERIFICAT!

Mai jos vă prezentăm unul dintre videoclipurile noastre care arată procesul de producție și îmbunătățirea lucrării în sine.

 

Și acum ce?

Nimănui nu-i place să cumpere proverbialul porc într-o picătură. Prin urmare, compania noastră îndeplinește cerințele clienților și oferă posibilitatea de a testa programul nu numai din punct de vedere al designului, ci și al producției. Dacă doriți să aflați oferta noastră, vă rugăm să ne contactați completând formularul de mai jos.