Cum să alegeți un calculator pentru a lucra în WOODLAB?


WOODLAB este un software care combină tehnologia CAD cu un modul CAM. Pentru o muncă ușoară și eficientă în program, va fi recomandabil să se pună la dispoziția proiectantului un calculator adecvat pentru lucru / stație de lucru. Deoarece ne întrebați adesea despre cerințele hardware ale unui astfel de computer, am decis să pregătim un scurt ghid. În acesta, vă sugerăm la ce ar trebui să acordați atenție atunci când alegeți un computer pentru lucru la WOODLAB, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru angajații dumneavoastră. Vă invităm să citiți.

Pentru punerea în funcțiune și buna funcționare a software-ului woodlab, vă recomandăm:

 • Sistem de operare Windows pe 64 de biți (recomandăm Windows 10, în timp ce programul funcționează și pe Windows 7/8.1)
 • Procesor Intel® Core™
 • Minim 8 GB de memorie RAM recomandată (de preferat 16 GB de RAM sau mai mult pentru lucrul cu ansambluri cu mai multe elemente)
 • Placă grafică accelerată Direct X și/sau OpenGL (necesară pentru a lucra pe mai multe componente)
 • Minim 4 GB de spațiu liber pe disc pentru a instala software-ul. Pentru stocarea proiectelor, se recomandă mai mult spațiu liber
 • Microsoft .Net Framework 4.6 sau o versiune mai recentă

 

Atunci când lucrați în WOODLAB, rețineți că cerințele recomandate pentru posturile de lucru nu au fost selectate la întâmplare. În cazul unui computer pentru lucrul cu software-ul IronCAD / WOODLAB, nu uitați despre un procesor bun, deoarece datorită acestuia programul efectuează calcule complexe. Orice operațiune care interferează cu forma piesei implică procesorul stației dumneavoastră de lucru. Cu cât procesorul este mai bun, cu atât programul va funcționa mai eficient.

A doua componentă importantă este placa grafică. Aceasta este responsabilă pentru lichiditatea pieselor de tranzacționare sau a ansamblurilor pe care le creați în program. Aceasta este o funcționalitate esențială pentru fiecare designer.

Ultima componentă importantă pe care trebuie să o aveți în vedere este memoria RAM. Deși WOODLAB este un program bine optimizat, nu uitați că, pe lângă acesta, și alte aplicații vor utiliza RAM.

 

Mai jos sunt prezentați parametrii stației de lucru de probă:

 1. Stația de lucru: Dell G3 15 3500
 2. Procesor: Procesor Intel® Core i5-10300H™ CPU @ 2,50 GHz
 3. Sistem de operare: Windows 10, pe 64 de biți
 4. Ram: 16 GB
 5. Grafică: NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti
 6. NVMe KIOXIA 512GB

 

Aveți vreo întrebare? Contactați-ne

Dacă sunteți interesat în alegerea calculatorului / stației de lucru potrivite pentru proiectare în woodlab, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau telefonic. Vă vom consilia cu profesionalism în alegerea soluției optime.

Contact >>>