Cum se instalează corect IronCAD + WoodLAB?


Vă rugăm să citiți acest ghid pentru a afla cum să instalați corect IronCAD și modulul WoodLAB.

Primul pas este să descărcați toate programele necesare puse la dispoziție de departamentul nostru tehnic sau comercial.

În imaginea de mai sus puteți vedea ce fișiere trebuie descărcate pentru o instalare completă a IronCAD împreună cu WoodLAB.

PASUL 1

Începem instalarea prin extragerea/descompunerea fișierelor individuale. După dezarhivare, mergem în folderul numit „IRONCADPUServicePackage Version”, de exemplu, „IRONCAD2020PU1”. În acest dosar veți găsi alte dosare și cele 2 fișiere prezentate mai jos. Unul dintre acestea este „IronCADDCSSetup”.

Acesta este programul pe care îl selectăm și pe care facem clic dreapta pentru a-l deschide cu drepturi de administrator. În continuare, va apărea fereastra de instalare.

Apăsăm butonul „Accept”, acceptând astfel termenii și condițiile de utilizare a programului. Apoi faceți clic pe „Next” (Următorul).

Ultimul pas constă în a verifica dacă sunt selectate toate componentele programului. Dacă da, faceți clic pe „Install”. În acest fel se încheie instalarea IronCAD.

PASUL 2

Alegeți un alt program din listă, și anume „IC-WoodLAB_versiune_software_versiune_versiune_RO”, de exemplu „IC-WoodLAB_23.01.04_X64_RO”. Faceți clic dreapta pe mouse pentru a porni programul cu drepturi de administrator.

Selectați „Install” și instalați WoodLAB. După ce este instalat, faceți clic pe „Finish” și instalați bibliotecile WoodLAB.

PASUL 3

Selectăm un alt program din lista de programe pe care a trebuit să le descărcăm pe computerul nostru. Acest fișier este „IC-WoodLAB_Library_version_software_POL”. Îl rulăm ca în cazurile anterioare, cu drepturi de administrator.

După instalarea bibliotecilor, facem clic pe „Finish”. Dacă am instalat cu succes totul conform instrucțiunilor, trecem la pasul următor.

PASUL 4

Următorul pas este de a converti unul dintre fișierele referitoare la bibliotecile WoodLAB. Dacă am făcut pașii anteriori corect, ar trebui să putem accesa una dintre căi, și anume: C:OikemaEngBin. În această locație trebuie să găsim unul dintre fișiere.

Fișierul de care suntem interesați este prezentat în imaginea de mai sus, iar numele său este „OKEHWLibConvert”. Rulați-l cu drepturi de administrator.

PASUL 5

Următorul pas este să extrageți un alt fișier (dacă nu l-ați extras anterior împreună cu alte fișiere). Acest fișier se numește „OKE_TMSYS-…..”. . Dacă ați extras deja acest fișier, ar trebui să existe un fișier numit „OikemaEng.lic”. Acesta este fișierul de licență pentru software-ul WoodLAB.

Dacă am desfăcut deja acest fișier, mutați-l în locația corespunzătoare. Locația de care suntem interesați în acest moment este: „C:OikemaEng”. În această locație, copiați pur și simplu sau trageți și fixați fișierul.

După mutarea fișierului de licență, mutați conținutul dosarului „_OKE_2020” în locația respectivă: „C:OikemaEngLibraryHardwareModels”. În mod analog cu licența, acest fișier este, de asemenea, despachetat în prealabil și mutat sau despachetat în locația indicată.

Ultimul fișier cu extensia „.zip” ar trebui să fie gestionat la fel ca cele două anterioare. Doar locația diferă, în acest caz, mergeți la: „C:OikemaEng” și extrageți folderul. Ar trebui să apară un mesaj care să ne întrebe dacă dorim să înlocuim fișierele din destinație. Suntem de acord și încărcăm fișierul, astfel încât dosarele să se schimbe.

PASUL 6

Ultimul pas constă în introducerea cheii de licență, astfel încât IronCAD să utilizeze licența achiziționată.

Pentru a introduce corect licența software, trebuie doar să porniți IronCAD. Dacă nu este conectată nicio licență, programul vă va întreba dacă doriți să utilizați versiunea de probă sau să introduceți cheia de licență.

NOTĂ!

În cazul în care cineva a folosit deja versiunea de încercare pe computerul său, vă rugăm să rețineți că licența de încercare este generată de program și poate fi folosită doar o singură dată.

Dacă ați utilizat deja o licență de încercare, puteți introduce doar numărul și cheia de licență. După introducerea tuturor datelor, programul ar trebui să funcționeze corect.

NOTĂ!

Uneori se întâmplă ca programul să nu încarce singur licența. În acest caz, ar trebui să:

  1. Tastați „License Management Tool” în meniul Start și faceți clic pe Next/Next.
  2. În ferestrele afișate trebuie să completați numărul de licență și numărul de serie și apoi să faceți clic pe Next/Next.

Inne interesujące produkty