Descoperiți 4 exemple de implementare WoodLAB CAD/CAM!


 

E timpul să vă inspirați!

Vedeți cu ochii dumneavoastră 4 exemple de implementare a software-ului WoodLAB CAD/CAM în diferite companii! În funcție de specificul proiectelor implementate, astfel de soluții au fost selectate pentru a optimiza pe deplin procesul de proiectare și pentru a accelera cât mai mult posibil ritmul de lucru.

 

Dekoland Company

 

 

Software-ul WoodLAB solutions CAD/CAM a fost implementat la Dekoland din Koszalin împreună cu mașina CNC Seron Expert. Pe lângă producția de fațade și mobilier, a fost folosit un cuțit oscilant pentru industria tipografică.

 


 

Zof-Mar Company

 

 

Soluțiile WoodLAB CAD/CAM au finalizat implementarea la Zof-Mar. Această companie a optat pentru un pachet de coduri de bare pentru un ferăstrău de format, pe care au fost montate un ecran tactil de 22 de inci și un asistent de tăiere Agmasoft.

 


 

Company EURL MIREK

 

 

Soluțiile WoodLAB CAD/CAM se dezvoltă și în străinătate! O altă implementare a acestui sistem a avut loc la compania franceză EURL MIREK pentru 3 mașini: Biesse, KIMLA și Felder Group. Ca parte a implementării, a fost creat un stand pentru a crea etichete imprimate cu ajutorul unei tablete, iar planurile de frezare vor fi interactive. O valoare suplimentară va fi producția de fronturi cu finisarea automată a colțurilor.

 


 

MZ Studio Group

 

 

Al patrulea exemplu de implementare eficientă a soluțiilor WoodLAB CAD/CAM este implementarea în cadrul MZ Studio Group. În timpul configurării, au fost utilizate mașini automate pentru a amplasa plăcile de mobilier în funcție de notații, borduri și rotație în absența sculelor.