Software parametric și tehnic pentru industria mobilei


„Woodlab a îmbunătățit și accelerat producția, datorită lui putem executa mai multe comenzi, am câștigat în precizie, am înregistrat mai puține erori de calcul, am înregistrat mai puține pierderi de material. În acest moment nu-mi pot imagina cum ar fi să funcționez fără Woodlab”

Karol Pastula PASTUŁA Mobilier

Woodlab este unul dintre cele mai funcționale și populare programe CAD/CAM pentru producția de mobilă, nu numai pe piața poloneză, ci și la nivel mondial. Datorită intuitivității și simplității designului său, un număr tot mai mare de clienți – tâmplari, producători de mobilă, fabrici de mobilă, birouri de design – văd potențialul soluției noastre și sunt dispuși să investească în ea.

Woodlab CAC/CAM și funcționalitățile sale

Programul Woodlab nu se referă doar la mobilierul de caroserie, ci mult mai mult. Datorită cunoștințelor și experienței programatorilor Woodlab, au fost create funcții care rezolvă cu adevărat problemele clienților noștri. Adăugarea de noi materiale, accesorii, mânere și chiar fronturi de mobilier încetează să mai fie o provocare și începe să fie o plăcere. Funcționalitățile Woodlab ne permit să:

Crearea de mobilier cutie

Utilizarea de configuratoare de dulapuri gata făcute

Generarea de fișiere gata făcute pentru mașină

Posibilitatea de a crea vizualizări

Generarea rapoartelor pentru ferăstraie de panouri, ferăstraie de format, evaluarea mobilierului și a accesoriilor

Crearea de mobilier de formă neregulată

Crearea de instrucțiuni de asamblare

Crearea de documentație tehnică sau de producție

Cotație și aranjare a formatelor

Crearea de mobilier preambalat

Frezarea fronturilor

Crearea de mobilier de system

Programul este conceput pentru orice tip de industrie a mobilei.

 

Clienții noștri folosesc Woodlab pentru a proiecta mobilier pentru bucătării, băi, showroom-uri, birouri de recepție, magazine alimentare, magazine de animale, hoteluri și clădiri de birouri. Singura limitare este reprezentată de imaginația utilizatorului programului. În biblioteca noastră veți găsi nu numai accesorii de mobilier de la producători populari, cum ar fi BLUM, HETTICH, HAFELE, GTV, PEKA, GRASS-HOOPER, REJS, SEVROLL și alții. De asemenea, furnizăm cataloage gata făcute de dulapuri parametrice, materiale și fronturi frezate parametrice, astfel încât utilizatorul să poată începe ușor și rapid cu programul.

Ceea ce ne bucură cel mai mult este feedback-ul din partea clienților noștri. Este ceea ce ne motivează să ne dezvoltăm în continuare și să ne stabilim noi înșine noi obiective în ceea ce privește inovația și posibilitățile. Descărcați astăzi instrumentul gratuit și complet funcțional și vedeți ce vă poate oferi Woodlab. Vă vom ajuta, vă vom consilia și vă vom pune în aplicare ideile.”

 

Echipa Woodlab