WOODLAB și Leica 3D Disto – Explorați setul de instrumente pentru măsurători 3D precise și producția de mobilier


Suntem încântați să anunțăm că WoodLAB este acum complet compatibil cu distanțometrele laser Leica 3D DISTO. Datorită unei noi funcții utile, acum puteți transfera rapid datele de măsurare colectate cu un aparat de măsurare a distanței cu laser în mediul WoodLAB și puteți crea un model CAD 3D al obiectului specificat pe baza acestora.

Leica 3D DISTO se distinge prin designul său de înaltă calitate și prin ecranul tactil intuitiv. Măsurarea între 2 puncte selectate este foarte ușoară, iar datele sunt salvate ca fișiere DWG și DXF 3D. Raza de acțiune este de până la 50 de metri, ceea ce reprezintă un mare avantaj față de instrumentele de măsurare tradiționale, cum ar fi benzile de măsură, raportoare și nivelele cu bulă de aer. Rezultatele măsurătorilor sunt transmise prin intermediul unei conexiuni WIFI sau Bluetooth.

Datele dimensionale obținute în acest mod și trimise la software-ul WoodLAB vă vor permite să vă adaptați cu precizie modelele de mobilier la fiecare încăpere și apoi să le produceți în deplină conformitate cu așteptările clienților.